onsdag 12 november 2008

Trött!!!

Satan i gatan vad det är mycket på jobbet nu. Helt galet sjukt mycket. Jobbar i ett planeringssystem som heter Time Care. Skitkul system om bara cheferna kunde bestämma sig för hur arbetstidsavtalet ska tolkas. Nu är det olika bud från dag till dag och jag ändrar, förklarar och håller på. Idag ändrades det igen. Efter att jag hjälpt typ 10 pers enl vad som gällde på förmiddagen. Sa till chefen att jag eventuellt kanske får en extremt smittsam sjukdom i natt så jag inte kan jobba på typ 1,5 vecka, tills nya schemat är satt;-)

Efter jobbet susade vi iväg 13 mil för att gå på handledning för familjehem. 1,5 timma dit, handledning i 1,5 timma, 1,5 timma hem. Underbart;-) Men handledningen är riktigt trevlig och givande, är så himla skönt att kunna prata med och fråga andra i samma situation. Socialtjänsten har hävt sekretessen inom gruppen så vi kan prata fritt. Kändes riktigt svårt i början när man inte är van vid att få prata öppet men nu går det bättre:-)

På vägen dit fastnade vi på E4:an. Tre trafikolyckor på en sträcka av 3 km typ. Så det var krypkörning som gällde länge. Tur att vi åkte i riktigt god tid...

Nu är det nog bäst att sova. Ska ju upp och slita imorgon...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar