tisdag 6 januari 2009

Den stora rumsbytardagen

Nu har vi bytt rum! Jakob & Alma har fått vårt stora sovrum och vi har knölat in oss i deras lilla. Det har varit svettigt och rätt mycket saker och möbler har fått flytta ut i förrådet... VI som har så litet hus har alldeles för mycket saker. Funderar allvarligt på att lasta en kärra och ställa mig på loppis igen.

Fint blir det nog iaf, är ju en del finjusteringar att ta tag i. Som tapetsering t ex. Men först ska vi känna oss för om vi kan bo så här innan nåt sånt blir aktuellt. Alma sover i en alkov där vi tidigare hade kontor. Ännu tidigare var det klädkammare men vi tog upp långsidan så att den satt ihop med sovrummet. När vi skulle knö in hennes säng där så inser vi att det inte går. JAg har ändå sagt till Jimmy två gånger att det ser väldigt litet ut. Men han var tvärsäker på att det skulle gå. Just det ja... Men men, Alma fick ta E:s juniorsäng så fick han hennes stora istället så var problemet ur världen. Är väl ändå ett tag kvar tills hon växer ur 170 cm säng antar jag. Så nu delar dom fortfarande rum men har ändå varsitt krypin som är deras egna. Dom har lekt och lekt och lekt hela kvällen därinne, en fröjd för våra öron som är vana vid att ha all lek ute i lekrummet brevid köket. Öppen planlösning i all ära, men ibland blir det lite jobbigt...

När vi kommer hem från fjällen ska jag fixa gardiner och ett draperi (eller en tygdörr som Alma säger) så kommer det bli kanonbra sen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar