söndag 4 oktober 2009

IKEA

I eftermiddags var vi på ikea. Vi var inte ensamma om man säger så, herretider vad folk!!! Vi hade fullt sjå att ta oss fram till köksavdelningen och sen fick vi gå där och skrota en lång stund innan det blev vår tur att få hjälp. Men tillslut så. Det kommer nog bli jättebra tror jag, killen hjälpte oss att fixa till en del grejer som vi kanske inte riktigt hade tänkt på. Nu ska vi bara få hit en snickare som ska mäta ordentligt och sen beställa hela kittet. Eftersom vi bor så trångt så måste köket komma ungefär samtidigt som det ska monteras, vi har liksom ingenstans att ha det liggandes... Men det tog ju inte mer -n 2-3 veckor att få det så vi kan kanske hinna färdigt till jul, om snickaren kommer inom kort. Pappas kusin är snickare och som av en optrolig tillfällighet kom väl han och hans fru in på cafét på ikea just som vi satt där! Så Jimmy pratade med honom och det lät absolut inte omöjligt! Om jag inte minns helt fel så var han t o m med och byggde köket förra gången, 1978. Så han vet ju hur det ska göras;-)


Efter en innehållsrik helg med muffinsbak, utlandsresa och köksplanerande ska jag nu sova lite inför veckan som kommer. Både mina chefer är borta och ett kvinnligt befäl ska vikariera som chef. Skämtade med chefen i fredags och sa att han inte kommer känna igen sig när han kommer tillbaka. Så sa han att vi fick göra precis vad vi ville, förutom att byta karlar, det blir så mycket jobb för honom då. Vet inte riktigt vad han menar men det kändes inte svårt att lova att låta bli:)

1 kommentar:

  1. Vi var och beställde vårat kök i mars iår. Hade båda barnen med oss och skulle passa på att göra klart beställningen nu när båda var lediga en lördag. Tog 4 timmar!! Det är sjukt vad mycket folk det kan vara där.
    Men fint kök blev det :).

    SvaraRadera